FASTV


Najbolji televiziski paket za vasu porodicu.

FASTV paket vam nudi izbor od 150+ kanala, gdje vasa familija moze da pronadje

svoj omiljeni program, seriju, film, utakmicu koju zeli.
Uz FASTV imate pristup najpopularnijim fudbalskim događajima, uključujući i evropske lige. I to sve u DIREKTNIM prenosima!

Ne propustite najuzbudljivije trenutke Vašeg omiljenog tima! Ostanite uz FASTV koji Vam donosi najpopularnije sportske događaje!
Na našim sportskim kanalima mozete pratiti live utakmice najpopularnijih svjetskih klubova - Barselone, Real Madrida,
Atletiko Madrida, Milana, Juventusa, Rome, Intera, Pari Sen Žermena, Liona..., možete gledati u Vašem domu, na Vašem televizoru!
Pod uslovom da ste naš pretplatnik!


MOMENTALNI PRISTUP

Raznim zabavnimprogramima Gledajte omiljenje filmove
i tv emisije kada god poželite!


Propustili ste epizodu Vaše omiljene serije? Ili možda cijelu sezonu? Nema problema! FASTV na opciji "on demand" (video na zahtjev) sadrži hiljade video sadržaja: najpopularnije televizijske emisije, filmovi, serije, muzičke emisije.., koje su Vam dostupni kada god poželite da ih gledate!.

Da biste uživali uz FASTV opciju "video na zahtjev", sve što Vam je potrebno jeste naš IPTV box prethodno povezan s internetom, i cijeli svijet zabave na ovoj opciji može biti Vaš!


TV UNAZAD DO 7 DANA

Sa različitim opcijama TV-zabave kao što su youtube, CATCH-Up opcija koja čuva snimke čak i do 7 dana , surfovanje internetom , i neograničeni uživo TV programi,FASTV ima mogućnost pretvoriti vaš TV u kutiju neograničene mogućnosti za zabavu.